Помолен да коментира напрежението по оста НАТО - Русия, лидерът

...
Помолен да коментира напрежението по оста НАТО - Русия, лидерът
Коментари Харесай

Румен Петков: Фактът че се повтаря „схемата Ирак“ говори за умствена недостатъчност

Помолен да разяснява напрежението по оста НАТО - Русия, водачът на АБВ Румен Петков направи прилика със случилото се в Ирак и предизвести: " Фактът че се повтаря „ схемата Ирак “ приказва за умствена непълнота ".

На пръв взор вършат усещане две неща – първо, че от месец – месец и половина Щатите и нашите сътрудници от НАТО или най-малко една част от тях, изясняват по какъв начин Русия към този момент влиза в Украйна и руснаците ги изнервят – един месец и половина не влизат, уточни той. По думите му, основава се една социална неуравновесеност – напън върху публичното мнение в Европа и в света, че видите ли, Русия ще нападне Украйна. " Фактът че се повтаря „ схемата Ирак “ приказва за умствена непълнота ", разяснява Петков.

Уточнявайки какво има поради под „ схемата Ирак “, той напомни: " Дано да не сме не запомнили, само че тогава повече от 3 месеца се обясняваше по какъв начин Ирак разполага с химическо оръжие, по какъв начин злодеят Саддам Хюсеин ще използва химическо оръжие против цивилизована Европа и най-после английското разузнаване излезе с отчет, в който изясни, че те разполагат с неоспорими данни, че Ирак разполага с химическо оръжие. Ние същинските демократи нападнахме Ирак, избихме няколко хиляди дами и деца - почтени хора и се откри, че химическо оръжие няма ".
Румен Петков с концепция за нов началник на Булгартрансгаз - госпожа Лорер
Лидерът на АБВ Румен Петков още веднъж изиска от ръководещите уволнения в енергетиката. " Ако нямат кандидатура за Булгартрансгаз, по-естес...
Прочети повече
Сега, същото английско разузнаване изяснява по какъв начин има данни какъв брой са спецгрупите, по какъв начин ще се влезе в Украйна, кой ще бъде идващият министър председател на Украйна, посочи Петков и дефинира такива разсъждения като нелепи. " Една част от кандидатурите на английското разузнаване имат възбрана за влизане в Русия и иззет бизнес от съветската страна, което прави изказванията жалки ", сподели той.

На този декор, съгласно Петков е неотложно в Народното събрание да се гласоподава препоръчаната от АБВ наскоро Декларация. Тя беше отклонена, че не била настояща - още никой не желал нищо от нас, описа с неразбиране Петков и посочи разбирането на АБВ: " Ние би трябвало да заявим позицията си преди някой да изиска каквото и да е от нас - неразполагане на задгранични оръжия на територията на нашата страна, неизползване на нашата инфраструктура за военни дейности, гарантиране на Черно море като зона за мир, т.е. ненавлизане на непознати плавателни съдове с военни цели на територията на Черноморския басейн ".

Лидерът на АБВ изрази вяра това да стане факт на утрешното изключително съвещание на Народното събрание. 

" Има една част от българите, които копнеят тук на всички места да насадим нуклеарни оръжия. Нека обществото да види кой какво му предлага. Има други наши сънародници, политически ангажирани, които държат безусловно ние да оглавим войната против Русия. Обществото би трябвало да ги види, би трябвало да ги знае кои са ", изрично съобщи Петков.
България да забрани инфраструктурата й да се употребява за военни цели, упорстват АБВ
България би трябвало да съобщи ясно и изрично, че не разрешава нейна инфраструктура да бъде употребена за военни цели, безапелационни са от АБВ и...
Прочети повече
Има група сънародници, включително и ние, добави той - за които ориентацията на България – участието в Европейски Съюз и НАТО не са под въпрос и няма за какво да са под въпрос, само че ние би трябвало да подсигуряваме мира в района, а това значи България да е ясна и безапелационна. " Защото има някои нюанси в позициите, които показаха военния министър, министър-председателят и президента и по този метод смущаваме нашия народ, смущаваме и нашите сътрудници ", разясни Петков.

Коментирайки концепцията ние, НАТО и Индия да обявим война на Китай или да смачкаме Китай, той съобщи: " Нека въпреки всичко си дадем сметка, че ние сме 6 милионна България и в случай че ние оглавяваме борбите с Китай, нещата в международен мащаб са доста изтървани или здравословното положение на създателите не е изтървано, необратимо е ".

 

 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР