Помните ли Реджеп Бадев от Хелс Кичън“? Кулинарят победи в третия

...
Помните ли Реджеп Бадев от Хелс Кичън“?
Кулинарят победи в третия
Коментари Харесай

Реджеп от „Хелс Кичън“ се похвали: Ковид ме прецака, но го победих!

Помните ли Реджеп Бадев от „ Хелс Кичън “?

Кулинарят победи в третия сезон на готварското шоу  и сграбчи 100 бона премия. С тях той извърши мерака си, който имал още от дете- да има личен ресторант.

Намаханият готвач, роден в България и израснал в Италия, си дошъл в родината, с цел да осъществя огромната си фантазия. И в действителност чудото се случи, тъй като като се изключи че бе „ напомпан “ с голямо самочувствие, началник Ангелов се „ влюби “ в неговите умения в кухнята.

Благодарение на тлъстата премия той освен си направи личен ресторант, само че се завърна трайно в родината. С парите от премията в „ Кухнята на Ада “ Реджеп отвори китна пицария в Пловдив, направи и собствен ресторант с градина в столицата.

„ Нещата вървяха повече от добре. Сбъднах фантазията си. Всяка заран ставах в пет часа, с цел да избера и приготвя продуктите, с които ще сготвям. Не ми тежеше работата, пеех  и работих, само че Ковид, Ковед ме прецаха. Бизнесът ми потъна. И трябваше да затворя фантазията си, т.е. заведенията за хранене. Това бе най-тежкото решение в живота ми. Но нямаше какво да направя и го сторих “, връща обратно лентата виртуозният кулинар.

Но несклоняем по манталитет, първенецът от „ Кухнята на Ада “ не се отчайва и отваря мобилна кухня.

„ Вече не ме е боязън от Ковид, прецаках го. Специализирах в улична кухня, обикалям и сготвям на всички места и импортирам италиански привкус в обичайните български ястия “, удовлетворен е Реджеп.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР