Помните ли певицата Петра, която стана популярна в зората на

...
Помните ли певицата Петра, която стана популярна в зората на
Коментари Харесай

Хищната хиена Петра пя на гей парти

Помните ли певицата Петра, която стана известна в зората на фолка с шлагера си " Хищна хиена "? Преди години тя се отхвърли от звездната си кариера и отпътува за Кипър, където отвори ресторант.

А преди няколко дни се завърна на родна земя и направи неочакван концерт на гей празненство на паметно тепатично " хиена празненство " в София. 

Някогашната фолк звезда очевидно е остаряла и качила килограми, само че носи все същия заряд, с който умее да владее и забавлява публиката. 

Това е първа поява на Петра след 20 години заточение в чужбина. След две десетилетия, през които тя живя в Кипър, изпълнителката на „ Хищна хиена “ бе посрещната с аплодисменти в дискотека в София, където възроди кариерата си.

Певицата не изневери на ексцентричния си жанр и макар забележимото й напълняване, тя се появи на сцената вързана на две опашки, облечена във впит черен гащеризон, описващ обилната й фигура, а от горната страна за лукс е поставила леопардово дълго палто.

Петра бе специфичен посетител на тематично празненство на ЛГБТ придвижване за пълноправие, а очевидци разказваха, че е била най-правилният избор за вечерта. Самата Петра също се забавлявала от сърце с паметни посетители, които се забавлявали без никакви задръжки, написа blitz.bg

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР