Помните ли панталоните? Онези дълги неща, които останаха някъде назад

...
Помните ли панталоните? Онези дълги неща, които останаха някъде назад
Коментари Харесай

Лейди Ди вдъхнови Кейт - slava.bg

Помните ли панталоните? Онези дълги неща, които останаха някъде обратно в дрешника ни след началото на пандемията. Оставайки си вкъщи, ние забравихме за формалните тоалети, а с идването на лятото дългите облекла бяха сменени от нещо по-прохладно и по-свободно.

Сега обаче есента последователно стартира да настава и би трябвало да се поразровим вкъщи, с цел да намерим нещо, с което да ни е уютно в студените сутрини. И защото времето на открито към момента е изменчиво, изборът ни би трябвало да е съответен както за ниските температури при започване на деня, по този начин и за стоплянето с напредването на часовете.

Ако не може да решите какво да облечете за работа, обърнете взор към Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж избра за първите дни на есента. Тя се срещна с родители в парк в Лондон, с цел да си поговори с тях за провокациите, които пандемията от ковид слага.

Вместо да заложи на рокля, пола или формален костюм, Кейт се появи в типично облекло за парка. Тя избра 7/8 панталон в пастелен цвят, бели маратонки и бяла блуза с пай ръкав. Косата ѝ беше красиво завършена и падаше свободно върху раменете на Мидълтън. Феновете на кралското семейство незабавно свързаха визията на брачната половинка на принц Уилям с тази на принцеса Даяна.

Принцесата на Уелс се появи с сходен тоалет през 80-те години на предишния век. И до момента в който панталоните на Даяна в действителност включваха шеговит претекст, не може да се отхвърли, че двете визии са сходни и са идеални за настоящия сезон. Може би Кейт е желала да пропусне летните трептения, които панталоните на Даяна излъчват и вместо това заложи на по-тъмен виолетов цвят, който е подобаващ за есента.

Двете дами приключиха визията си с бели обувки, които демонстрират на света, че даже кралските особи не всеки път носят публични тоалети. Панталоните на Кейт към този момент са изцяло разпродадени, само че почитателите могат да намерят сходни модели на налични цени.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР