Помните ли Михаела Кокинова от третия сезон на Хелс Китчън Русата

...
Помните ли Михаела Кокинова от третия сезон на Хелс Китчън
Русата
Коментари Харесай

След Хелс Китчън: Какво се случва с русата фурия Михаела Кокинова?

Помните ли Михаела Кокинова от третия сезон на Хелс Китчън

Русата се@сбомба бе същинска хала в кухнята на Ада при началник Виктор Ангелов. Русокоската определяше себе си като строга, само че обективна.

Най-ценните качества на една жена, за нея, са харизмата и увереността. В шоуто тя сподели биткаджийския си темперамент и бе на една крачка от огромната победа.

Оказа се, че момичето е огън освен над тенджерите, ами и в персоналния си живот. Чаровната русокоска чака бебе от обичания си Калоян. Двамата са дружно от ученическите години и въртят общ ресторант в родното Приморско.

Михаела Кокинова и обичания й чакат първата си рожба. С модерното в последно време празненство те оповестиха пола на бебето си и то е момиче.

За Мишето кулинарията е живот и като се изключи че менажира личен ресторант, дружно със брачна половинка си, тя се разви сполучливо в тази тенденция. В края на предходната година хубавицата приключи една от най-престижните академии за готвене в Париж-„ Кордон бльо “.

В града на модата русото прелъщение прекара повече от година, където учи при най-хубавите началник готвачи в света. А бъдещият й мъж постоянно пътуваше до Париж, с цел да прекарат повече време дружно.

Михаела Кокинова се зарича да ползва тънкостите на кулинарните шедьоври, които усвоила в Париж и в личния си ресторант.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР