Помните ли малкото момиченце Крисия, което влезе в студиото на

...
Помните ли малкото момиченце Крисия, което влезе в студиото на
Коментари Харесай

Крисия вече учи в София, ето как се промени животът й

Помните ли дребното момиченце Крисия, което влезе в студиото на Слави Трифонов и за пръв път се появи по малкия екран?

От нея няма и диря! Талантливата певица към този момент е симпатична тийнейджърка, която върви по заведения с другари и има деен обществен живот, написа България Днес.

Тази есен 14-годишната изпълнителка за пръв път напусна родния си Разград и заживя в столицата, защото беше призната да учи в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков ". Откакто е в София, Крисия радикално трансформирала всекидневието. Покрай усилените уроци тя намира време и да разпуска, както прилича на девойки на нейната възраст. Крисия обича да върви по кафенета, да си поръчва топли питиета и да си прави селфита - тъкмо като актуалните младежи. И тъй като още й е рано да пие кафе, тя нападна млечните шейкове, които са й огромна пристрастеност и доста ги харесва.

Певицата се забавлява в компанията на свои приятелки, с които интензивно обикалят и опознават живота в София.

Крисия се похвали, че освен виси по заведенията, само че и опознава историята на новия си град. Тя обиколи антична Сердика, която беше реставрирана в региона на президентството и Министерския съвет. Разбира се, направи си и наложителните фотоси и ги разгласява в обществените мрежи. А хилядите й фенове я засипаха с оферти за кафе и разходка.

" Знам, че няма да ми е елементарно да заменя спокойствието и удобството на дребния град с огромната и динамична София, само че се вълнувам доста от новото начало! Очаквам смяната да ми се отрази позитивно и нямам самообладание това да стане! Ще ми липсват околните и обичани хора ", съобщи Крисия преди отпътуването си от родния Разград.

Месец по-късно след идването си в столицата тийнейджърката се усеща повече от добре. Макар да си пуска фотоси от заведения, тя е съзнателна ученичка и прецизно върви на уроци. Учителите са възхитени от нейните умения и й предсказват блестящо бъдеще. Крисия учи джаз и поп пеене. " Това е стилът в музиката, който одобрявам и който съм учила до момента. Беше натурален избор. Имам предпочитание и да изучавам китара ", добави певицата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР