Помните ли как шефката на Варненската районна прокуратура Цветанка Гетова

...
Помните ли как шефката на Варненската районна прокуратура Цветанка Гетова
Коментари Харесай

Помните ли прокурорките, които бяха спипани да къркат ракии през работно време? Ще се учудите, като разберете къде работят днес

Помните ли по какъв начин шефката на Варненската районна прокуратура Цветанка Гетова (вдясно на снимката) и нейната заместничка Милена Даскалова бяха хванати да лющят алкохол в изключително огромни количества през работно време? Това се случи на 13 март предходната година. Гетова и Даскалова бяха хванати по сигнал, съгласно който „ прокурори на управителни позиции използват алкохол в работно време отвън прокуратурата в 15:30 часа “. Всъщност двете дами прекарали на работното си място до 13:38. В този миг очевидно началото на работната седмица им пристигнало допълнително и решили да му провиснал края. Нещо, което не правили за първи път. Този път обаче станала засечка, откакто в заведението изненадващо пристигнали проверяващи от Окръжна и Апелативна прокуратура.

Разпитани били сервитьорките, изтънчен бил и касов бон за потреблението на Гетова и Даскалова

В 15:30 часа двете били използвали 5 ракии „ Бургас 63 “, 1 ракия „ Бургаска мускатова “, 2 уискита „ Джак Даниелс “, 2 бири „ Туборг “ и 1 минерална вода. Храна или мезе не били поръчвали. След инспекцията проверяващите си тръгнали. Но не и Гетова и Даскалова. Те останали да се черпят до 21:00 часа, настояват чиновници на заведението. Всъщност двете дами са били проверявани и година след случката с алкохолния запой. През декември 0216 година е открито, че двете са принудили жена да отдръпна жалбата против мъжа си. Жената алармирала, че мъжът ѝ я заплашил да я убие. Той към този момент е бил осъждан за убийството на първата си брачна половинка. Гетова и Даскалова обаче се намесили в делото и посъветвали дамата да си отдръпна жалбата, защото мъжът ѝ имал задоволително познати на съществени места. По този проблем инспекцията продължава. А в този момент към основния въпрос – чудите ли къде са тези две дами сега? Ами не престават да си работят в прокуратурата. Висшите магистрати в София са взели решение да ги намалят в служба, само че не и да ги отстранят от работа. Малка вяра, че правдивост ще има, носи фактът, че и двете производства  към момента не са завършени с решения.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР