Помните ли Жасмина Тошкова от Сделка или не“? Блондинката, която

...
Помните ли Жасмина Тошкова от Сделка или не“? Блондинката, която
Коментари Харесай

Жасмина от „Сделка или не“ се обезорази от пластики

Помните ли Жасмина Тошкова от „ Сделка или не “? Блондинката, която бе асистентка на водещия Румен Луканов, спря да се демонстрира на дребния екран откакто смъкнаха предаването от ефир. Днес Жаси е сложна за различаване и от предходното й лице няма и помен, видя „ Уикенд ”.

Амбициозната кокона се е подложила на редица интервенции за разкрасяване, както и напълно е ремонтирала усмивката си. На външен тип Жаси няма нищо общо с визията си от времето, в което се появяваше всяка делнична вечер по Нова тв. Асистентката на Румен Луканов се омъжи за милионера Ариф Маджид, който държи лиценза за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „ Nordsee ” и „ Дънкин Донътс “.

Блондинката роди от сириеца 3 деца. През 2014-та се появи първият им правоприемник - наследник, кръстен на дядото Заки. Малко по-късно Тошкова още веднъж забременя, само че тогава роди момиче. Пред 2015-та някогашната асистентка на Румен Луканов отново стана майка на момиченце. Семейство Маджид живеят в голям дворец в полите на Витоша. Тошкова претърпя цялостна смяна точно след срещата си с Ариф. Тя има силикон в бюста, сочни устни, двойни на тези, които имаше по рождение, „ пипнати ” скули, нови зъби, брадичка, дръпнати очи, много филъри и ботокс.  Блондинката е пристрастена към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара най-малко два часа в залата, издават осведомени. Освен към спорта, брачната половинка на богаташа към този момент е вманиачена и към корекциите.

„ Може би по този начин се пробва да задържи вниманието на Ариф, който приятелите назовават Хари. Не е загадка, че той както множеството араби, обича да поглежда и отвън брачното ложе ”, разясняват злъчно от обкръжението на моделката, която в този момент се изявява като инфлуенсърка и бизнесдама.

Преди няколко години се заприказва за изневерите на Маджид, които Жаси спипала на шаблон с други дами цели 3 пъти, само че решила да търпи и да си затваря очите в името на общото богатство. Двамата са дружно от 7-8 години и до момента в който сириецът я държал много изкъсо и лимитирал даже срещите й с приятелки, той самият постоянно разнообразявал интимния си живот, настояват осведомени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР