Помните, че преди време имаше заличаване на половин милион бюлетини.

...
Помните, че преди време имаше заличаване на половин милион бюлетини.
Коментари Харесай

Антоанета Цонева, ПП-ДБ: Имаме критика към вътрешния министър и т...

Помните, че преди време имаше изтриване на половин милион бюлетини. Така ли би трябвало да бъде?, попита тя.

 

Ние ще продължим да следваме своя дневен ред. Правим това ръководство с цел да проведем конституционна промяна и придвижим страната към еврозоната и Шенген, уточни Цонева. Това, че ГЕРБ се уплаши, нас не ни разколебава. Гласът на хората има власт, добави тя.

 

Тя разяснява и уволненията в кабинета " Главчев ": По отношение на министъра на външните работи по какъв начин бе направено - под натиска на Бойко Борисов, който сподели, че има друга кандидатура. Ако Борисов не е задоволен от този министър можеше да бъде извикан в комисията за външни работи, на която е ръководител. И там да му бъдат заложени въпроси по външната политика. Борисов сподели, или се съобразяваш с моята воля, или губиш поддръжка, уточни Цонева.

 

Конституционните промени оферират избор на 10 позиции. Но ние имахме друго предложение в истинския вид - да продължава настоящият кабинет. Трябва да подчертаем, че трябваше да има специфичен закон, в това число за стандарти, препоръчани под напън. Писали сме текстове, с схващане, че ще извадим страната от тези кабинети, назначени от президента. Цел бе да бъдат предотвратени политически рецесии, сподели още тя.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР