Помислете за това, което чухме като цитати на Левски тази

...
Помислете за това, което чухме като цитати на Левски тази
Коментари Харесай

Денков: Не сме там, където Левски е искал да бъдем, и затова трябва да се борим

Помислете за това, което чухме като цитати на Левски довечера - тъждество, независимост, европейско развиване. Нищо не се е трансформирало, просто не сме там, където той е желал да бъдем - по тази причина би трябвало да се борим. Това сподели пред публицисти министър председателят Николай Денков след възпоменателната гала във връзка 151-годишнината от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски.

" Това, което е удивително за Левски е, че в случай че се върнем 151 години обратно ще видите, че правилата, които той заявява и които споделя, че би трябвало да съблюдаваме, са били извънредно непредвидени за неговото време ", уточни Денков и добави, че това е било времето на монархиите, в което едни нации са опитвали към момента да владеят други нации. 

" Тази игра на думи мисля, че беше доста несъответствуваща през днешния ден ", отговори министър председателят на въпрос склонен ли е с казаното от президента Румен Радев в словото му, че живеем във „ време на ротация на правила и полезности, измежду брокери на нашата несвобода “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР