Ползвала ли Йончева дипломатически имунитет като приближен на властта? Въпрос,

...
Ползвала ли Йончева дипломатически имунитет като приближен на властта? Въпрос,
Коментари Харесай

Ползвала ли Йончева дипломатически имунитет като приближен на властта

Ползвала ли Йончева дипломатически имунитет като доближен на властта? Въпрос, който никой до в този момент не е задал или не желае да зададе! Според наши източници по този начин наречените военни кореспонеденти нормално са хора, които извършват в множеството случаи напълно други функционалности.

Предимно множеството от тях играят ролята на медиатори в търговията на оръжие, там където има конфликтни точки. Именно и заради тази причина множеството от тях разполагат с дипломатически паспорт, който пък от своя страна им подсигурява и дипломатически имунитет.

Нека в този момент дружно поразсъждаваме! Зашо му е била нужна на Василев по това време точно Йончева в случай, че в ТВ7 работеше потвърдения проверяващ публицист Диляна Гайтанджиева, освен това на трудов контракт.

Диляна също снимаше и правеше разследвани в рискови военизирани зони и потвърди своята храброст, Диляна обаче не се е вписвала в схемата.Дали Йончева се е вписвала в тази скица и дали е обслужвала оръжейния бизнес на Василев може да отговори външно министерство като извърши инспекция, дали Йончева е употребила дипломатически паспорт.

Нека напомним, че през 2016 година Диляна Гайтанджиева организира взривяващо журналистическо следствие в Алепу- Сирия. Гайтанджиева съумя да снима български ракети, които са доставени евентуално през 2015 година на джихадистите. Диляна бе уволнена и нито една политическа мощ не се разгласи в нейна отбрана?! Защо бе уволнена Гайтанджиева и кой се опита да покрие нейното следствие по този начин и не стана ясно. Не стана ясно и кой и по какъв начин е осъществил контакт с джихадистите?

Вещи в този поминък изясняват, че най-хубавото прикритие за такова ходатайство е публицист, който сякаш зснема филми? Вероятно има доста логичност в това, изключително когато си екипиран и с дипломатически паспорт и никой няма право да ревизира персоналния
багаж на такова лице. Дали пък филмите на Йончева не са опръскани с кръвта на хиляди почтени жертви, покосени от българско оръжие?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР