Полюсни емоции и политически реакции след издигането на ректора на

...
Полюсни емоции и политически реакции след издигането на ректора на
Коментари Харесай

Полюсни емоции след издигането на ректора на СУ за кандидат-президент

Полюсни страсти и политически реакции след издигането на ректора на СУ за кандидат-президент.

В борбата професор против военачалник от " ИТН " дефинираха проф. Герджиков като сериозен съперник .

Пред Българска телеграфна агенция водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов разяснява, че би трябвало да бъде определен по-добрият претендент и добавя, че за него проф. Герджиков, явно е по-добрият, той е на светлинни години от настоящия президент.

Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! " счита, че Герджиков ще бъде употребен от Борисов , както на предходните избори била Цецка Цачева.

Демократична България, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи не разясниха кандидатурата на Герджиков.

От " ИТН " поддържат Румен Радев и имат вяра, че ще победи в президентската борба, а Герджиков дефинираха като сериозен съперник, тъй като е почитан човек в средите.

Не мога да кажа какви шансове има за триумф, само че сигурно той е човек, с който президентът ще направи една сериозна борба, едно състезание. Не смятам, че ГЕРБ имаха опция да кандидатират директно, а не посредством предприемчив комитет претендент, който да устои и да победи изобщо или да не бъде победен от президента Радев, разяснява Радостин Василев от Има Такъв Народ.

От групировката към Николай Хаджигенов ще изчакат до край да видят дали ще има сериозна кандидатура и тогава ще вземат решение за възможна поддръжка. А Хаджигенов дефинира кандидатурата на Герджиков като безсмислена. Смята, че той е повдигнат, тъй като Герджиков бил склонен на всичко единствено и единствено да стане нещо.

Жалка история. Ректор на Софийския университет, който кардинално не би трябвало да е сходно мекотело се съгласява да бъде употребен по типичния за Борисов метод. Той по този начин употребява хората като носни кърпички и след това ги хвърля - това ще стане и с Герджиков. И също така, Борисов явно го е боязън, че ще загуби, ясно е, че ще загуби и по тази причина търси някой различен. Предния път по този начин беше с Цецка Цачева, в този момент е Герджиков...

Коалиция " Патриотичен фронт " ще издигне лична кандидатура за президентските избори, която ще стане ясна напълно скоро. От страна на НФСБ е предлагат водачът на партията Валери Симеонов. Симеонов разяснява и кандидатурата на проф. Анастас Герджиков.

Аз незадълбочено познавам господин Герджиков от контактите си до момента в който бях вицепремиер. Така непретенциозен, заслужен човек, сдържан... какво да кажа повече.

" Демократична България " се чака да повдигнат собствен претендент за президент и отхвърлят да разясняват на този стадий.

И Движение за права и свободи ще имат собствен претендент, само че към този момент резервират безмълвие.

Българска социалистическа партия, които застанаха зад Румен Радев за първия му мандат, и в този момент го поддържат, само че също не разясниха през днешния ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР