Полузащитникът Йоан Бауренски бе едно от качествените летни попълнения на

...
Полузащитникът Йоан Бауренски бе едно от качествените летни попълнения на
Коментари Харесай

Йоан Бауренски: Спартак Варна ще се завърне в елита

Полузащитникът Йоан Бауренски бе едно от качествените летни попълнения на Спартак. Впоследствие със мощните си изяви на терена той демонстрира, че „ соколите “ са създали правилен избор с неговото привличане и е един от играчите с голяма заслуга за положителното показване на отбора.

Припомняме, че след 15-ия кръг във втория ешелон варненци заемат второ място, на 4 точки от водача и на една пред третия. Първите два тима влизат непосредствено в елита, а класиралият се на трето място играе бараж.

„ Впечатленията от първите ми четири месеца в Спартак са прелестни. Отборът има изрядно финансиране, съвършена организация и база в приключен тип, и са основани всички нужни условия за правене на футбол “, съобщи Бауренски.

„ За мен Спартак не заслужава да е във Втора лига и ние ще създадем всичко допустимо да се завърне при майсторите, там където му е мястото, през май идната година. Другите претенденти за елитна промоция са Септември, Монтана и Добруджа, само че нашият тим е по-добър от всеки един от тях и считам, че ще осъществим задачата си “, добави Йоан.

„ На терена най-добре се усещам като дефанизивен полузащитник, на този пост ме употребяват и в Спартак, и мисля, че в последните срещи се оправям. Силата на Спартак е в положителните играчи и отборната игра, като аз чакам отсега нататък да вдигнем още игровото си равнище “, сподели още Бауренски.

„ Радвам се също, че попаднах и в страховит колектив, тъй като на други места, където съм бил, е имало разделяне на групички. Тук обаче всички сме едно цяло, дружно сме на терена, дружно сме и отвън него. Благодарен съм и на поддръжката на почитателите, която усещаме на всеки стадион, и от нас зависи дали още повече от тях ще идват да ни гледат във Варна “, продължи халфът.

Запитан какви са неговите упования от домакинския мач от 1/16-финалите в шампионата за Купата с Крумовград в сряда във на стадион „ Спартак “, Бауренски съобщи: “Съперникът може и да е от елита, само че никога не е несломим. При всички случаи ние ще излезем с настройката освен да окажем сериозна опозиция на Крумовград, само че и да създадем всичко допустимо да го отстраняваме. Ако ме питате дали упражняваме дузпи, не, не го вършим. Дори не мислим и за продължения, и ще се стремим да решим всичко в постоянното време “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР