Полузащитникът Тони Кроос, който се отказа от националния отбор на

...
Полузащитникът Тони Кроос, който се отказа от националния отбор на
Коментари Харесай

Тони Кроос: Липсва ми да играя на световно

Полузащитникът Тони Кроос, който се отхвърли от националния тим на Германия през предходната година, призна, че му липсва тръпката от това да играе на международното състезание по футбол.

32-годишният халф на Реал Мадрид обаче не сподели нищо за вероятно завръщане в състава на Бундестима,

Кроос разяснява дружно с брат си Феликс в подкаста им Einfach mal Luppen представянето на немския отбор в първите два мача от международното състезание в Катар, в които четирикратните международни първенци записаха загуба с 1:2 от Япония и тъждество 1:1 с Испания.

" Ако не усещаш тръпката от играта като футболист, може би е време да се откажеш. При мен обаче не е по този начин и несъмнено ме боли от това, което видях ", разяснява Кроос, който през 2014 година завоюва международната купа на шампионата в Бразилия.

" Аз към момента играя постоянно и мисля, че се оправям сносно, тъй че бих бил от изгода на тима ", сподели Кроос.

" В отбора има чудесни момчета и те знаят, че могат да играят и по-добре. Те са наясно с този факт и не е нужно да вършим нещастия от резултатите досега ", съобщи още халфът на Реал.

Той обаче не е удовлетворен от стила на игра на Германия, макар че множеството медии в страната похвалиха играчите на старши треньора Ханзи Флик за представянето им против Испания.

" Много рядко успявахме да се оправим с испанската преса. Почти в никакъв случай не съм виждал вратарят Мануел Нойер да изритва толкоз доста топката напред ", приключи Кроос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР