Полузащитникът на Ювентус Емре Джан потвърди, че италианският шампион трябва

...
Полузащитникът на Ювентус Емре Джан потвърди, че италианският шампион трябва
Коментари Харесай

Халф на Юве: Искаме да спечелим всички купи във футбола

Полузащитникът на Ювентус Емре Джан удостовери, че италианският първенец би трябвало да печели допустимо най-вече титли и приема с задоволство предизвикването. Германският национал дойде в Торино преди година със свободен трансфер от Ливърпул, а през този сезон Юве притегли още веднъж без пари халфа а Арсенал Аарън Рамзи, както и полузащитникът на СПЖ Адриен Рабио. Именно с взимането на дуото, то напрежението върху Емре Джан ще стане още по-голямо за титулярно място при „ бианконерите”.

„ Има доста промени при нас за новия сезон – нов треньор, нови играчи. Щастливи сме да работим с Маурицио Сари, защото харесваме неговия жанр на игра”, разяснява Джан пред Tuttosport.

„ Не мога да отлича някой сред Макс Алегри и Сари. Опитвам се давам най-хубавото от себе си. Мога да играя в разнообразни функции в полузащитата и желая да оказа помощ на тима. Не мисля доста къде мога да играя, а най-важното е да бъда здрав”, разяснява още Джан.

Ювентус триумфа за осми следващ път със Скудетото в Италия, само че халфът удостовери, че целите пред тима са всички останали купи.

„ В Ювентус би трябвало да печелиш всички купи, за които играеш. Всеки в клуба работи точно за това. Серия А е доста значима и сложна лига за печелене, защото има доста мачове. Искаме да продължим да сме първенци, да се оправяме добре за Купата на Италия и да дадем всичко в Шампионската лига”, добави още немският футболист.

„ Наясно сме, че елементарно няма, защото Интер е доста мощен тим, а също по този начин и други клубове се заздравиха за шампионата”, приключи Емре Джан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР