Полузащитникът на Виляреал Даниел Парехо се обърна към звездата на

...
Полузащитникът на Виляреал Даниел Парехо се обърна към звездата на
Коментари Харесай

Дани Парехо призова Винисиус да не обръща внимание на провакациите

Полузащитникът на Виляреал Даниел Парехо се обърна към звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор и го посъветва да не обръща внимание на провокациите по негов адрес от страна на почитателите.

В последните месеци бразилецът още веднъж се оплака на няколко пъти от расистки обиди, като самият той признава, че му е мъчно да се оправя с всичко това.

Парехо също взе отношение по проблема, призовавайки Винисиус да се концентрира изцяло върху играта.

" Винисиус е необикновен футболист. Той е надарен, само че би трябвало да обърне цялостно внимание на играта и да не обръща внимание на провокациите. Трябва да се научите да се справяте с това. Когато играеш за Реал, постоянно желаят да те предизвикат по някакъв метод ", разяснява испанският халф, представен от Marca.

Даниел Парехо е младеж на Реал Мадрид, като през сезон 2008/09 даже изиграва пет дуела за първия отбор на " лос бланкос ".

Следва престой чартърен в британския Куинс Парк Рейнджърс, след който Парехо минава за два сезона в Хетафе преди да се стигне до трансфер във Валенсия. За " прилепите " той изиграва девет следващи сезона сред 2011 и 2020 година, в които записва 383 мача за отбора.

През август 2020 година полузащитникът минава като свободен сътрудник във Виляреал, където до през днешния ден той е взел присъединяване в общо 182 дуела за " жълтата подводница "



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР