Полузащитникът на ЦСКА - Амос Юга, коментира представянето на червените“

...
Полузащитникът на ЦСКА - Амос Юга, коментира представянето на червените“
Коментари Харесай

Юга: ЛАСК е много сериозен отбор, на моменти бяхме по-агресивни от тях

Полузащитникът на ЦСКА - Амос Юга, разяснява представянето на „ алените “ в контролите на лагера в Турция. Футболистите на Саша Илич загуба с 1:3 от ЛАСК Линц, което е втората им загуба в инспекциите.  

„ Играхме против доста сериозен тим. Първите 10 минути беше мъчно, тъй като не знаехме по какъв начин да пресираме. След това бяхме на по-добро равнище. Имахме обстановки, бяхме по-агресивни, макар че получихме два гола. Когато имаш опция, би трябвало да вкараш, само че ние не успяхме ". 

" Всички сме удовлетворени от лагера, искахме да играем против съществени противници. Искаме да сме първенци на България, а не на зимната подготовка. Добре е в този момент да губим, тъй като няма да се отпуснем при започване на полусезона. Не е добре да губим, би трябвало да печелим, само че по този начин се вижда къде са ни грешките ". 

" Ще опитаме да сме пред Лудогорец. Трудно се става първенец, имаме още доста мачове. Най-важни ще са първите срещи, тъй като в случай че загубим точки, Лудогорец ще се възползва от това. Трябва да се фокусираме върху себе си. Ако играем както през есента, имаме своите шансове. Ако вършим неточности, ще бъде доста мъчно ", съобщи Амос Юга.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР