Полузащитникът на ЦСКА 1948 Стоян Стоичков се присъединява към Хебър

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Стоян Стоичков се присъединява към Хебър
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 прати Стоичков в Хебър

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Стоян Стоичков се причислява към Хебър (Пазарджик) чартърен до края на пролетния дял от сезона, оповестиха " алените " в формалния си уебсайт.

Двата клуба реализираха сделка за младежкия национал на България и един от най-перспективните футболисти в редиците на дубъла на столичния отбор.
 Хебър уреди Стоичков Хебър уреди Стоичков
19-годишният Стоичков ще се включи в подготвителния развой на Хебър на старта на зимната подготовка през януари. Периодът чартърен ще бъде хубава опция за състезателя да натрупа скъп опит в efbet Лига с фланелката на “зелените ”.

Талантливият халф впечатли с изявите си през есенния полусезон във Втора лига, както и през пролетния дял на предишния сезон. С техничните си отигравания Стоичков си заслужи място в младежкия народен тим на България до 21 години, воден от селекционера Александър Димитров.

Полузащитникът организира подготовка преди старта на този сезон с първия отбор на ЦСКА 1948 под управлението на Любослав Пенев и получаваше късмет в контролните срещи, като даже се разписа в някои от тях. Стоичков също по този начин дебютира в efbet Лига през този сезон, включвайки се от аварийна пейка при семейството против Левски и гостуването на Пирин (Благоевград).

В кариерата си в професионалния футбол е играл още за Септември (София) във Втора лига, а при юношите е представлявал този клуб и в младежката Шампионска лига на УЕФА. Преди това е бил част от академията на Ботев (Пловдив).

" Всички в ЦСКА пожелаваме на Стоян Стоичков здраве и триумфи в новото предизвикателство! ", написаха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР