Полузащитникът на ЦСКА 1948 Октавио заедно с Талисмана на червените“

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Октавио заедно с Талисмана на червените“
Коментари Харесай

Октавио и клубният талисман на ЦСКА 1948 зарадваха деца от 10 СУ „Теодор Траянов“

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Октавио дружно с Талисмана на „ алените “ Арми и екипа клуба посетиха учениците от 10 СУ „ Теодор Траянов “ в Младост 1 в столицата.

Игрите започнаха с петокласници от учебното заведение, а след това продължиха и с по-малки хлапета, които изгубиха мозъка и дума от наслада при типа на Арми.

Най-важното е, че след надпреварите, които лъвчето провежда дружно с преподавателя по Физическо образование и спорт, беше време за дарове, за които децата нямаха самообладание.

Всяко от тях получи специфична почитател фланелка на тима, тетрадка, писалка и ваучери за отстъпка при покупки от онлайн магазина на ЦСКА 1948

Викове „ ЦСКА! “ огласиха двора на 10 СУ, а някои от децата даже споделяха, че това е един от най-хубавите им дни в учебно заведение!

Благодарим на учителите, управлението и децата от 10 СУ „ Теодор Траянов “ за топлото посрещане! До нови срещи!

ЦСКА ще продължи самодейността си и ще посещава още доста учебни заведения през сегашния сезон 2022/23, а за вас остава задачата да ни пишете на персонални известия в страниците ни в обществените мрежи къде желаете да дойдем на посетители! През тази акция към този момент сме били на посетители още на 6-то помощно учебно заведение и на 191 ОУ „ Отец Паисий “.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР