Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев вкара два гола за

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев вкара два гола за
Коментари Харесай

Ивайло Чочев: Няма да е много лесно да вкарам още един гол, отборите се защитават добре

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев вкара два гола за триумфа с 3:1 над Септември (София). По този метод халфът към този момент има 19 попадения от началото на сезона в efbet Лига и е водач в голмайсторската листа. 

" Труден мач. Не влязохме добре в мача, само че е радващо, че с две статични положения успяхме да поведем и да си вземем мача. Хубаво е, когато вършим такава серия от победи. Това дава убеденост и самочувствие на тима отсега нататък.


 ЦСКА 1948 на 10 точки пред Левски след нова лекция на Чочев ЦСКА 1948 на 10 точки пред Левски след нова лекция на Чочев
Радвам се, че въвеждам и оказвам помощ на тима да печели точки. Когато тимът печели, има въодушевление в съблекалнята. Надявам се да продължа да оказвам помощ.

 
2  Септември - ЦСКА 1948
Няма да е доста елементарно да вкарам още един гол, тъй като тимовете се пазят добре. От моята позиция, на която играя, не излизам на чак толкоз положения. Надявам се първо да стигна кота 20, а по-късно ще се опитвам да вървя нагоре. 

Вторник би трябвало да мина прегледи и тогава ще имаме точна диагноза.


 Найденов отново захапа Кръстаич: Спирам да пущам Чочев, напълно те завърши Найденов отново захапа Кръстаич: Спирам да пущам Чочев, напълно те завърши
Очакват ни два доста тежки мача против Локомотив (София) за Купата. Всеки, който стигне тази фаза, мисли единствено за край. Надявам се да излезем спечелили. 

Гледаме си нашия тим и да вървим напред в класирането. Най-важно е ние да побеждаваме ", съобщи Чочев и добави, че ще гледа дербито сред ЦСКА - София и Левски в понеделник у дома.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР