Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос ще се лекува около

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос ще се лекува около
Коментари Харесай

Контузия извади Кроос от Бундестима, под въпрос е за Ел Класико

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос ще се лекува към 2-3 седмици, откакто по време на дуела с Гранада получи контузия в аддуктора, твърди AS. Освен че отпадна от националния тим на Германия за идните му дуели с Аржентина и Естония, международният първенец е под въпрос за дербито с Барселона на 26 октомври.

Бундестима остана и без капитана на Кьолн Йонас Хектор. Той се контузи при трагичното 1:1 с Шалке 04 в събота. Точно Хектор вкара изравнителния гол в последната минута.

Засега Йоахим Льов е повикал единствено един нов футболист за заместител - Суат Сердар от Шалке, за който това може да е дебют.

Toni #Kroos and Jonas #Hector have both picked up injuries ahead of #GERARG on Wednesday and #ESTGER on Sunday

Suat #Serdar from @s04_en joins the squad in their place!

Get well soon, guys! #DieMannschaft pic.twitter.com/NMliulfJz0
— Germany (@DFB_Team_EN) October 6, 2019
Кроос и Хектор са следващите двама отпаднали от състава на Германия поради контузии. Освен на тях, селекционерът няма да може да разчита още на Антонио Рюдигер, Леон Горетцка, Кевин Трап, Нико Шулц, Тило Кеерер и Юлиан Дракслер, както и на трайно контузения Льорой Сане.

Германия приема Аржентина в Дортмунд в сряда в контрола, а идната неделя гостува на Естония в Талин в европейска подготовка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР