Полузащитникът на Реал Мадрид Федерико Валверде е наказан само за

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Федерико Валверде е наказан само за
Коментари Харесай

Обявиха наказанието на Валверде, каталунците недоволстват

Полузащитникът на Реал Мадрид Федерико Валверде е осъден единствено за една среща поради директния си червен картон във финала за Суперкупата на Испания против Атлетико Мадрид.

Халфът ще пропусне съботния дуел против Севиля в дуел от Ла Лига. Каталунският вестник Sport изрази възмущение от глобата на футболиста, претендирайки за най-малко две срещи.

Fede Valverde has got mighty balls for a 21 year-old. Glad Zidane took a chance on him over Ceballos etc...pic.twitter.com/19imV1ounY
— Deji Faremi (@deejayfaremi) January 12, 2020
Барселонското издание се базира на член 114 от Дисциплинарния кодекс по отношение на директното изпъждане: “В случаи, в които играчът е изпъден поради направено нарушаване при явно желание да не играе с топката, наказването е най-малко две срещи”.

Sport твърди, че е прибавен различен член от кодекса поради метода на регистриране на обстановката от основния арбитър Санчес Мартинес. Реферът е написал следното в отчета си: “В 116-ата минута Валверде беше изпъден със следния претекст: препърване на съперник за попречване на голова ситуация”. Тъй като в отчета не е упоменато за съзнателно нарушаване без блян да се играе с топката, федерацията дефинира наказване от една среща
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР