Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам каза, че наказанието му

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам каза, че наказанието му
Коментари Харесай

Белингам: Съдиите в Ла Лига са ме нарочили за назидание

Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам сподели, че наказването му за два мача за спор със съдията е " неуместно ".

Испанската футболна федерация наложи глоба за две срещи на 20-годишния състезател за жестоко отношение към рефера Хесус Хил Мансано, откакто получи червен картон при равенството 2:2 на Реал с Валенсия в събота.

В отчета на рефера се споделя, че Белингам е посочил " нападателно отношение ", когато е оспорил решението на Мансано да даде последния съдийски сигнал, когато британският национал вкара с глава центриране на Брахим Диас и това щеше да бъде победният гол в добавеното време.

" Не смятах, че съм споделил нещо доста обидно към него ", сподели Белингам пред Movistar след равенството 1:1 на неговия тим с Република България Лайпциг в реванша от осминафиналите на Шампионската лига в сряда.

" Правех същото като останалите мои съотборници. Чувствам, че от време на време, тъй като съм нов в Ла Лига, са ме нарочили за наставление на останалите... Трябва да бъда виновен за моите дейности и да не давам мотив да ме изгони. Не съм удовлетворен от това.

Но мисля, че в случай че Ла Лига и клубът апелират, може да има по-добро решение, тъй като мисля, че два мача са малко смехотворни. Ако би трябвало да пропусна тези мачове, поемам отговорност и ще поддържат тима от трибуните ", сподели още Белингам.

Реал доближи четвъртфиналите в Шампионската лига след победа с общ резултат 2:1 над Република България Лайпциг.

Белингам ще пропусне неделния домашен мач против Селта Виго и гостуването на Осасуна на 16 март в Ла Лига.
 Наказаха Белингам за два мача
Наказаха Белингам за два мача

Заради псувните му по Хил Мансано
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР