Полузащитникът на младежкия национален отбор на Казахстан до 21 години

...
Полузащитникът на младежкия национален отбор на Казахстан до 21 години
Коментари Харесай

Казахстанците се гласят за две победи срещу младежите ни

Полузащитникът на младежкия народен тим на Казахстан до 21 години Геворг Наджарян е оптимист преди идните две срещи с връстниците от България от девета група на Европейските квалификации по футбол.

Първият мач е в Стара Загора на 6 октомври, а четири дни по-късно е ответната среща в Астана. България започва акцията на 5 септември с трагична домакинска загуба от Люксембург с 0:1 и заема последното място в класирането. Казахстан е водач с 4 точки, само че от три изиграни дуела - 2:1 против Люксембург като посетител, 1:1 против Черна гора като хазаин и загуба с 1:4 от любимеца Франция като посетител.

"Мисля, че възможностите ни за идния мач са равни. България е сложен противник, само че считам, че е изцяло по силите ни да спечелим и двете срещи с тях. Те изгубиха от Люксембург, който никога не е слаб тим, тъй че аз персонално чаках всевъзможен резултат. За моментното положение на българите, обаче, не мога да кажа нищо по-конкретно. Нашата цел е второто място в групата, а очакванията ни са това да бъде задоволително за класиране на финалите на Европейското състезание ", разяснява Наджарян./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР