Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган сподели, че би се

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган сподели, че би се
Коментари Харесай

Гюндоган призна кой иска в атаката на Ман Сити

Полузащитникът на Манчестър Сити Илкай Гюндоган показа, че би се радвал нападателят на Уулвърхемптън Раул Хименес да заиграе на "Етихад ". Мексиканският национал се показва доста мощно за "вълците " през последните два сезона, като има 22 гола и 10 асистенции от началото на актуалната акция, с което помогне на отбора да стигне до осминафиналите на Лига Европа и шесто място във Висшата лига.

"Мисля, че той има всичко, което би трябвало да има един нападател от международна класа. За нападател той е доста преносим, само че също по този начин физически е на положително равнище и има гений и техника в играта с топката. Мога да си го показва да играе за нас ", разяснява Гюндоган пред ESPN.

"Може би към момента не е на това равнище, само че ми припомня малко на Роберт Левандовски, тъй като съм играл с него. По отношение на стила на игра мисля, че той има огромен капацитет. Много е мъчно да се планува, само че мисля, че той може да се показа добре във всеки един тим от топ 6 ", добави немският национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР