Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн заяви, че изживява мечтата си,

...
Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн заяви, че изживява мечтата си,
Коментари Харесай

Окси: Да се кефиш на футбола е лесно в Ливърпул

Полузащитникът на Ливърпул Алекс Окслейд-Чембърлейн съобщи, че изживява фантазията си, до момента в който носи фланелката на „ червените”.

Мърсисайдци може и да не бяха в борбата за купата, която отиде в ръцете на Манчестър Сити, само че пък реализираха 3 победи над „ гражданите” в хода на сезона, а с последните две стигнаха до полуфиналите в Шампионската лига. „ Червените” не бяха достигали до този стадий на шампионата от сезон 2007/2008.

Екипите на британските грандове за идващия сезон

24-годишният Окслейд-Чембърлейн остави диря при двете победи над Сити в ШЛ, като вкара извънреден гол при триумфа с 3:0 на „ Анфийлд”. Ливърпул брои 35 милиона паунда на Арсенал за англичанина през август и въпреки началото за халфа при мърсисайдци да не беше леко, той последователно се утвърди в състава на Юрген Клоп.

„ Дори когато вършим разходката си преди мач, тръпката в града към сегашния миг е невероятна”, сподели Окси. „ В качеството си на футболист няма по какъв начин да благодариш на хората за това. Като момче можеш единствено да си мечтаеш за такива мигове.”

„ Да играя за клуб като Ливърпул, да се веселя на поддръжка като тази, да виждам утвърждението в очите на почитателите, всичко това ме кара да излизам на терена и всякога да се стремя да ги върша щастливи.”

„ Обожавам това чувство. Не е толкоз мъчно да излезеш и да се наслаждаваш на футбола тук, когато почитателите пеят.”

„ Така не е по никакъв начин мъчно да се влюбиш във футбола, в действителност. Помага доста, когато формата ти е добра и когато резултатите са положителни, както е сега.”

„ Намираме се в добър интервал. Наистина е хубаво. Трябва обаче да останем фокусирани, с цел да продължим да демонстрираме същото равнище, да тласкаме тима напред в неговото развитие”, добави Окслейд-Чембърлейн.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР