Полузащитникът на Интер Милано и италианския национален отбор Николо Барела

...
Полузащитникът на Интер Милано и италианския национален отбор Николо Барела
Коментари Харесай

Барела: Не съм гледал нито един мач от Световното в Катар

Полузащитникът на Интер Милано и италианския народен тим Николо Барела съобщи, че счита за незаслужено първенците на Европа и Южна Америка да не получават автоматизирано правото да вземат участие на Световното състезание по футбол.

" Все още не съм гледал нито един мач на Световното състезание в Катар. Не е отминало това гигантско отчаяние, откакто не преминахме квалификациите. Казват, че резултатът на терена отразява действителността, само че аз считам, че този път резултатът беше неправдив. Сега се случи на нас, идващия път може да се случи на някой различен. Вярвам, че спечелилите в Европейското състезание и Копа Америка би трябвало да получат правото да играят на Световното състезание ", сподели Барела, представен от " Гадзета дело спорт ".

" Четвъртфиналите на международното състезание? Може би ще погледам малко. Ако някой от съотборниците ми завоюва, ще се веселя. Бих желал това да е Марсело Брозович, с цел да може да си отмъсти за провалянето във финала (в мача с Франция на Мондиал 2018 в Русия), " сподели още Барела.

Италианският народен тим е настоящият европейски първенец, откакто завоюва Евро 2020, само че не съумя да се класира за Световното състезание през 2022 година в Катар, откакто беше надвит от Република Северна Македония в плейофите.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР