Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич счита отбора за много по-балансиран

...
Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич счита отбора за много по-балансиран
Коментари Харесай

Ракитич: Без Неймар Барса има повече баланс

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич смята тима за доста по-балансиран сега, в сравнение с е бил, когато Неймар беше част от него. Все отново хърватинът не скри, че би се радвал да приветства бразилеца назад на „ Камп Ноу”.

Ракитич хвърли в ужас почитателите на Барса с думи за Меси

Пари Сен Жермен шашна футболния свят с офертата от 222 милиона евро през лятото, посредством която задейства освобождаващата уговорка в договора на нападателя. Болшинството почитатели на каталунците въобще не бяха щастливи от развоя на събитията, само че пък мощното начало на сезона ненапълно притъпи болката от „ предателството” на Неймар. Дотук в шампионата Барса е изтървал единствено 2 точки, като това се случи при равенствата против Валенсия и Атлетико Мадрид.

Ракитич не желае да дели една съблекалня с Коутиньо

„ Играехме с по-голям обсег, когато Неймар беше тук. Може би това е нещо, което ни липсва мъничко сега”, разяснява Ракитич. „ Ако разполагах с магическа пръчка, щях да го върна назад. Той е от оня вид играчи, които би желал да бъдат в твоя тим. Разбира се, че избирам да бъде тук.”

Ракитич: Неймар взе неприятно решение

„ Истината е, че и без него се оправяме доста добре. Сега Неймар е част от друг тим, по тази причина не е вярно да го разясняваме повече.”

„ Ние сменихме системата на игра и в този момент сме малко по-балансирани в отбрана и офанзива, въпреки че има накъде да се подобряваме”, добави 29-годишният Ракитич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР