Полуразложен труп на котка, обвит в домашно одеяло и положен

...
Полуразложен труп на котка, обвит в домашно одеяло и положен
Коментари Харесай

Труп, увит в одеяло и сложен върху гроб, смрази Казанлък

Полуразложен мъртвец на котка, обгърнат в домашно одеяло и положен върху неотдавнашен гроб хвърли в суматоха популацията на Казанлък, написа " Монитор ".

Първоначалното известие, подадено на телефон 112, е бил за трупче на новородено, на място към гробищния парк са се отправили криминалисти и униформени от локалното районно управление (на МВР) „ Полиция “. Те обаче открили, че в одеялото има единствено остатъци на домакински любим.

Образувано е досъдебно произвеждане, заяви районният прокурор Таня Димитрова, която очакваше детайлности към „ находката “ и не се нае да разяснява дали става въпрос за някакъв тип „ черна магия “ или недоделяна смешка.

Не бил изключено някой да е решил по този метод да се раздели с умрелия си любим, защото в Казанлък и близките селища няма особено несъмнено място за погребение на скотски остатъци.

Тепърва ще се открива чий е гробът, където са били подхвърлени котешките остатъци и дали вероятно някой недоброжелател на фамилията не е решил да се погаври с тъгата на опечалените. В гробищния парк няма инсталирани видеокамери, а нощем няма и жива защита, разясняват живеещи наоколо.

От какво е умряло животинчето ще се произнесе специалист ветеринарен доктор, само че това щяло да е много сложна задача, заради напредналия етап на разложение на останките, разясниха криминалисти от Града на розите.

Според тях най-вероятно ставало въпрос за нелепа смешка, никой тук не е чувал за съществуване на някакви „ демонски секти “, заиграващи се с сходни злокобни ритуали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР