Полуголи красавици на видима възраст 20-22 години си направиха провокативна

...
Полуголи красавици на видима възраст 20-22 години си направиха провокативна
Коментари Харесай

Шок и ужас в Бургас! Полуголи красавици си правят еротична фотосесия, но...

Полуголи хубавици на забележима възраст 20-22 години си направиха провокативна фотосесия на метри от основния път до магазин „ Джъмбо”. За случая ни алармира Красимира П., която е съумяла да направи папарашки фрагменти на младите и разкрепостени дами, написа " Флагман ".

Момичетата са закупили бутафорна секира и други дребни закачки от намиращия се в съседство магазин. Една от тях – червенокоса хубавица, наподобява играеща роля на мръсница, съвсем се е съблякла край основния път, омазала е лицето си с алена течност и поставила вампирски зъби, а друга й прави прическа. Третото момиче държи професионален фотоапарат в ръцете си и се готви да стартира фотосесията. Цяло знамение е, че при тази обстановка не са разсеяли някой водач, с цел да провокират ПТП, разясняват хора, видели фотосите.





Красимира обаче не приема толкоз метафизичен нещата. Дори в противен случай – възмущава се от своенравните девойки.

„ От много време не пребивавам в България, само че това, което видях ме потресе. Тези девойки се снимаха полуголи, изглеждаха необичайно и се държаха безпределно извънредно. Малкият ми наследник се изплаши. Обърна се към мен и ме попита: Мамо, какво вършат тези какички, дали няма да ни убият? Отбих на 5-6 метра от тях, направих няколко фотоси, а те даже не се смутиха от моето наличие. Продължиха най-нагло да се хилят и снимат. Кой ги позволи да вършат извратени и вулгарни неща на обществено място? Какво пояснение да дам аз на сина си? Всеки път, когато се прибирам в България оставам потресена и разочарована от младото поколение”, написа още дамата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР