Полугол мъж, вървящ по Автомагистрала “Струма“ край Благоевград, гонеха тази

...
Полугол мъж, вървящ по Автомагистрала “Струма“ край Благоевград, гонеха тази
Коментари Харесай

Мъж, завит с чаршаф се разходи по АМ „Струма“ край Благоевград

Полугол мъж, вървящ по Автомагистрала “Струма “ край Благоевград, гонеха тази заран незабавните медици. Друг мъж пък беше атакуван с секира при случай и настанен е в хирургията на МБАЛ, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града.

Сигналът за вървящ по Автомагистрала „ Струма “ мъж е подаден от преминаващи коли малко преди 6 ч. тази заран. Мъжът излязъл на автомагистралата в региона въз основата на „ Биострой “, намираща се до моста над река Логодашка. Там, на оградата има малка врата, която е полуотворена.

Екипът на ЦСМП открива мъжа, наметнат единствено с чаршаф, на към 30-годишна възраст, да върви по платното в посока ГКПП-Кулата. Той се държал обикновено, обяснявайки, че до положение на нирвана се доближава откакто се отворят всичките седем чакри.

Докато незабавният екип очаквал идването на полицията, достигналият до нирвана мъж се шмугнал в тъмното и по канавката се спуснал към моста под автомагистралата и липсващ. Мъж е атакуван от собствен непосредствен тази нощ с секира, с рани по тялото, насени с тъпата част и порезна на кръста-ударен с острата част, е настанен в отделението по хирургия. Нападателят му е прочут, на следващия ден потърпевшият ще вади здравно от правосъден доктор, мъжът е на към 65-годишна възраст, случаят станал към 23 часа нощес в махала на село Бистрица, община Благоевград. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР