Получаване на пенсии на ръка в стара тенекиена автобусна спирка.

...
Получаване на пенсии на ръка в стара тенекиена автобусна спирка.
Коментари Харесай

Абсурдно! Ето къде жители на наше село получават пенсиите си

Получаване на пенсии на ръка в остаряла тенекиена автобусна спирка. Такава е обстановката в шуменското село Тимарево, където поради проблем с помещението на пощенския клон към този момент втори месец локалният чиновник раздава парите без защита и навън.

Пощенският чиновник Мехмед Сюлеймнан идва в Тимарево с персоналния си автомобил. Вече втори месец раздава пенсиите на ръка в остаряла автобусна спирка.

Друг вид няма, тъй като без пояснение още през декември, кметът на селото изискал пощите да освободят помещението, в което бил клонът. Налага се да раздава пенсиите в рискова конюнктура.

„ Опасно е в действителност, само че сега би трябвало да си извършвам отговорностите, тъй че нямам различен вид за сега. Не може да се откри комфортна стая или комфортно помещение, където да сме “, сподели пред БТВ Мехмед Сюлейман - пощенски чиновник.

Полицията няма специфичен ангажимент да обезпечава защита, а жителите на Тимарево не крият, че са обезпокоени.

Кметът на Тимарево не даде пояснение, за какво се е стигнало до тази обстановка. В търсене на решение от казуса от „ Български пощи “ са поискали публично подпомагане и от регионалната администрация в Шумен, а поради обстановката при идващото разпределяне на пенсиите ще има и полицейска защита.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР