Получавам въпроси и виждам спекулации, свързани с отсъствието ми от

...
Получавам въпроси и виждам спекулации, свързани с отсъствието ми от
Коментари Харесай

Божидар Божанов обясни защо го няма проектокабинета на ПП-ДБ

Получавам въпроси и виждам спекулации, свързани с отсъствието ми от проектокабинета на " - " и желая да обясня това решение. Това написа във Фейсбук  от Демократична България.

При този избирателен резултат и политически пейзаж, в хипотезата на " държавно управление на малцинството ", сме длъжни да бъдем оптимално мощни в Народното събрание. Политиките на държавното управление би трябвало да бъдат защитавани освен в деня на гласуването му, а непрекъснато, тъй като по хипотеза няма трайно болшинство.

Има и доста закони, които спъват електронното ръководство и би трябвало да бъдат прокарвани, да бъде търсено болшинство за всяка значима думичка в тях, а други би трябвало да бъдат поправени " в придвижване ". В предния парламент видях какъв брой мъчно и какъв брой значимо е това.

Фокусът ми постоянно е бил върху това да се свърши работа, по тази причина считам, че в тази комплицирана политическа обстановка мога да бъда потребен с експертизата си в Народното събрание.

Заставам зад проектокабинета на акад. Денков и съответно зад номинацията на господин Йоловски за министър на електронното ръководство - нямам подозрения, че ще се оправи, а и ще му оказвам помощ, както мога. Той има експертен профил, бил е заместник-председател на Държавна организация " Електронно ръководство " и по-късно мой заместник-министър и знам, че има нужните визия и опит, а триумфът ще зависи от сполучливата работа сред изпълнителната власт и Народното събрание.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР