Полското издание Game Pressure любопитен анализ на своите страници относно

...
Полското издание Game Pressure любопитен анализ на своите страници относно
Коментари Харесай

Освен Cyberpunk 2077, CDPR ще трябва да поправят и доверието в студиото

Полското издание Game Pressure любопитен разбор на своите страници по отношение на близкото бъдеще на Cyberpunk 2077 и разяснява за какво доста геймъри не имат вяра, че CD Projekt RED ще издадат експанжън за играта през идната година.

Миналата седмица CDPR постоянния си финансов отчет, който разкри данни за представянето на компанията през последните месеци и какво следва пред студиото в близко бъдеще. Отчетът на студиото уточни, че Cyberpunk 2077 се е продал в тираж от над 18 000 000 копия от излизането си през декември 2020 до март тази година. Освен това, студиото продължава да работи по първия пълностоен експанжън за играта, който ще излезе през 2023. Вероятно на някои може би прави усещане нещо необичайно. Докато разработчиците и геймъри по какъв начин играта все е още не е в мечтаното си положение и има още какво да се желае, то като че ли управлението е решило, че с излезлия неотдавна пач 1.5 нещата са към този момент наред. CDPR акцентират по какъв начин част от екипите им стартират работа по нов план, по развиването на GWENT, по версиите на The Witcher 3 за сегашното конзолно потомство и в това време ще се усъвършенства положението на CP2077 и ще се работи по първото допълнение. Няма по какъв начин да не остане сходно чувство в човек, изключително в случай че си спомни обещанието на CD Projekt RED, че ще пуснат първото огромно допълнение за играта, когато всичко е наред с играта. И с цел да не бъдем голословни, ще приведем на CDPR от страна на Game Pressure. От него излиза наяве, че главният екип, който към момента работи по самата игра се е свил доста и към този момент съставлява към една десета (11% от работната мощ на полското студио. 17% от разработчиците в CDPR работят по първия експанжън за играта, а останалата част – по-голямата част от разработчиците, към този момент работят по други планове.

Това, което сигурно обаче CDPR не са оправили и ще имат години напред да се оправят с това е доверието на своята общественост.

„Декември 2023 или ноември 2023. DLC-то ще бъде забавено до август 2024. Иска ли някой да се басираме за това?“, написа член на същата тази общественост, представен от Game Pressure. „Не знам. Толкова ли строшен ще бъде експанжъна, като истинската игра? Дали ще може да го играем незабавно или ще би трябвало да изчакаме свалянето на DLC-то?“, написа жлъчно различен.

Ние сме към момента при започване на 2022, а има хора, които не имат вяра, че студиото ще достави допълнение към играта след повече от 12 месеца. Има ли съображение това съмнение? Game Pressure показват два маркера, които може да ни насочат към отговора. На първо място, медията прави съпоставяне с The Witcher 3: Wild Hunt. Медията показва, че за това време, откогато беше излязъл на пазара, The Witcher имаше към този момент две огромни допълнения. Cyberpunk 2077 няма издадено и едно (пакет със скинове не би трябвало да се смята за експанжън в същинския смисъл на думата).

„Беше основано извънредно голямо подправено надъхване към играта (Cyberpunk 2077-б.а.), което след това се трансформира в ненавист. За сметка на това The Witcher се носеше на вълните на триумфа в личната си страна, а останалият свят го обожаваше“, показва медията. Освен това, до момента в който CDPR обикалят интернет изданията да се хвалят с последното обновяване и излизането на версиите на играта за това конзолно потомство, мнозина споделят разочарованието си от неспазени от страна на CDPR обещания за това, което трябваше да участва в Cyberpunk 2077, като наличие – от мултиплейърния режим през работещото метро до основни RPG детайли. Вземайки поради горепосоченото и свиването на екипа, който се занимава с основната игра, тези обещани преди детайли, които през днешния ден липсват в играта, може по този начин и да не се появят. Колкото до първия експанжън, недоверието на геймърите звучи изцяло целесъобразно, нали?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР