Полският премиер Матеуш Моравецки заяви, че сред страните-членки на ЕС

...
Полският премиер Матеуш Моравецки заяви, че сред страните-членки на ЕС
Коментари Харесай

Полският премиер: В ЕС има разногласие за санкциите срещу Русия, ако Германия отказва помощ на Украйна, да го каже публично

Полският министър председател Матеуш Моравецки съобщи, че измежду страните-членки на Европейски Съюз има различия по отношение на мащаба на глобите против Русия при положение на нейно навлизане против Украйна.

„ Всички държави-членки на Европейски Съюз са съгласни, че Украйна би трябвало да резервира своя суверенитет “, сподели той в изявление, оповестено в събота за вестник El Mundo, представено от другите медии. " Разликите са свързани с мащаба на глобите против Русия или даването на военна поддръжка на Украйна, позиции, които би трябвало да бъдат контрактувани на равнище общественост или НАТО ", сподели министър председателят. " Нуждаем се от мощен глас, не доста разминаващи се гласове. ", съобщи БГНЕС.

„ Не чакам Германия да се замеси в този спор, в случай че новото държавно управление реши по този начин, само че в случай че откажат да оказват помощ на Украйна, ще ги помоля да кажат това обществено “, акцентира Моравецки. „ Уклончиви изказвания като „ няма да изпратим оръжия за Украйна, тъй като това е зона на спор " не е сериозна политика при сегашните условия ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР