Полските тираджии са с наказания за хулигански действия Това стана

...
Полските тираджии са с наказания за хулигански действия Това стана
Коментари Харесай

3 месеца затвор условно и без книжки за полските шофьори, били българин на магистрала

Полските тираджии са с санкции за хулигански дейности

Това стана ясно от известие на прокуратурата. С наложени санкции завърши делото, водено от Районна прокуратура–Враца против жителите на Полша, привлечени към наказателна отговорност за осъществени от тях непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Престъплението е квалифицирано по член 325, алинея 3, вр. алинея 2, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 12.04.2022 година на път Е79 от гр. Монтана за гр. Враца, в региона на „ Железния мост “, при ръководство на моторно транспортни средства – влекачи с ремаркета, двамата задгранични жители препречили придвижване на различен лидер. Те го принудили да спре и го доближили, демонстрирайки нападателно държание – викали и блъскали по автомобила му. Единият от тях с гумена палка счупил стъкло на колата, а другият нанесъл удари с пестник в региона на лицето на потърпевшия.

В хода на следствието на случая причинителите на действието са били открити.

Обвиняемите са се признали за отговорни и са сключили съглашение с Районна прокуратура–Враца.

Днес, 15.04.2022 година, съдът е одобрил подписаното сред страните съглашение. На обвинените полски жители са наложени санкции „ отнемане от независимост “ от по 3 месеца за всеки с 3-годишен изпитателен период. Те са лишени и от право на ръководство на МПС за 3 месеца.

Определението на съда има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР