Полски свещеник беше осъден на 18 месеца затвор за престъпления,

...
Полски свещеник беше осъден на 18 месеца затвор за престъпления,
Коментари Харесай

Свещеник спретна оргия, ето как го наказаха /снимки/

Полски духовник беше наказан на 18 месеца затвор за закононарушения, свързани със секс и дрога, заяви полската новинарска организация ПАП, представена от Ройтерс. Инцидентът нашумя, откакто участник в оргията в частен дом загуби схващане.
Според полските медии мъжът е припадал по време на празненството след консумация на прекомерно огромно количество хапчета против еректилна дисфункция. Един от участниците в събирането извикал кола за спешна помощ, само че когато парамедиците идват, им е отхвърлен достъп и те съумяват да се погрижат за припадналия едвам откакто се намесва и полицията.
Пресофисът на диоцеза не отговори на молбите за коментар.
Свещеникът, показан само като Томаш З., заради локалните закони за персоналните данни, е бил наказан за полови закононарушения, владеене на опиати и отвод да помогне на човек в смъртна заплаха. По-късно " Дейли Мейл " прецизира, че става въпрос за Томаш Змарзли.
Той също по този начин ще би трябвало да изплати на жертвата 15 хиляди злоти (6880 лева.) и да изплати още няколко хиляди на фонд в помощ на жертви на закононарушения.
Поради естеството на случая процесът се е провел при затворени порти. ПАП оповестява, базирайки се на осведомени източници, че няма да има обжалване.
Сосновечкият диоцез в южната част на Полша е заседнал в абсурда, откакто предходната година излязоха новините за секс празненството в град Даброва Горница. Епископът на диоцеза подаде оставка, а Томаш З. е бил разжалван от духовенството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР