Полша забрани влизането на руски граждани, които преминават на нейна

...
Полша забрани влизането на руски граждани, които преминават на нейна
Коментари Харесай

Забраниха влизането на руснаци в Полша по въздух и море

Полша забрани влизането на съветски жители, които минават на нейна територия по въздух и море. Седмица по-рано Естония, Латвия, Литва и Полша затвориха сухопътните си граници за руснаци. Така те не разрешиха влизането на множеството от тях, в това число на тези с шенгенски визи.
Прочетете още
Заместник-министърът на вътрешните работи Бартош Гродецки изясни, че ще има едноседмично закъснение за възбраната, с цел да имат техническото време въздушните и морските превозвачи да се приспособят към новите условия.

Ако някой транспортьор разреши на жител с наложена възбрана да влезе в Европейски Съюз през полските гранични пунктове според новите разпореждания, той ще бъде отритнат и превозен назад до първичната насочна точка, заяви анадолската организация.

Миналия месец Европейски Съюз реализира политическо съглашение за прекъсване на съглашението за облекчение на визовия режим с Русия. Това решение доста ще понижи броя на визите, издавани от страните - членки на Европейски Съюз, на руснаци.

Първоначално Естония, Латвия и Финландия предложиха обща възбрана за издаване на туристически визи за руснаци в целия Европейски Съюз.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР