Полша и балтийските държави призовават да бъде наложена забрана на

...
Полша и балтийските държави призовават да бъде наложена забрана на
Коментари Харесай

Полша и балтийските страни настояват за санкции срещу руския алуминий и втечнен природен газ

Полша и балтийските страни приканват да бъде наложена възбрана на вноса на съветски алуминий и полутечен природен газ (ВПГ) в границите на 13-я пакет наказания на Европейския съюз против Москва поради войната в Украйна, оповестява Българска телеграфна агенция, базирайки се на представител на полските управляващи, поискал анонимност.

Правителствата в тези страни, които обичайно са страните членки на Европейски Съюз, изискващи най-тежки наказания против Москва, в този момент упорстват и за разширение на листата с материали и артикули, които могат да се употребяват за произвеждане на дронове, както и да бъдат съгласувани ограничения, наложени на Русия, с ограничения против Беларус в различен опит за попречване на заобикаляне на глобите.

В предходния, 12-и, пакет беше включена възбрана за импорт на диаманти от Русия, както и ограничавания върху вноса на полутечен природен газ.

Според представители на Европейска комисия разискването на тринадесетия пакет глоби против Русия още е в начална фаза и в него може да бъде включено някое от посочените нагоре претенции, само че ние считаме, че ще бъдат наложени по-скоро наказания против обособени лица, в сравнение с върху някои браншове. Предвиждат се и ограничения, ориентирани към заобикалянето на към този момент въведените наказания и ограничавания, е показал още почитан източник от Европейски Съюз пред Ройтерс.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР