Половинките на английЖените на английските национали заминаха с камара куфари

...
Половинките на английЖените на английските национали заминаха с камара куфари
Коментари Харесай

Английските жени тръгнаха с 50 куфара за Катар, ще живеят в плаващ дворец

Половинките на английЖените на британските национали отпътуваха с камара куфари за международното състезание в Катар. Част от половинките на звездите на " трите лъва " бяха снимани на летището в Манчестър. Красавиците летяха до летище “Гетуик ” в Лондон, преди да бъдат трансферирани на различен аероплан за седемчасовия полет до Катар.

Съпруги, приятелки и членове на фамилията се събраха в чудесно въодушевление на летището, а британският " Дейли мейл " преброи най-малко 50 първокласни куфара. Очакванията на англичаните са да стигнат надалеч на шампионата, като техните половинки са си подготвили голямо количество багаж.

Начело на делегацията е приятелката на Джак Грийлиш - Саша Атууд, и брачната половинка на вратаря Джордан Пикфорд - Меган. На полета се качиха още Фърн Магуайър (съпруга на Хари Магуайър), Шарлот Трипиър (жената на Киърън Трипиър) и Ани Уокър (половинката на Кайл Уокър). Жените бяха видяни да се прегръщат и да си бърборят, до момента в който чакаха на опашката с други пасажери.

Дамите ще нощуват в първокласен круизен транспортен съд, дебаркирал на пристанището на Доха. Плавателният съд на стойност 1 милиард паунда може да се похвали със салони за хубост, бутици, крепости, шест плувни басейна, 14 джакузита с аспект към океана и най-дългата суха пързалка в морето.

Сред багажа на британските половинки липсват къси поли и предизвикателни облекла. Някои от тях са се допитали до персонални стилисти, които да ги посъветват по какъв начин тъкмо да се обличат в Катар. Местните закони не разрешават на дамите предизвикателно облекло, голи колене и плещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР