Половинката на Сузанита Марк и свекървата Светлана взеха Сузанита от

...
Половинката на Сузанита Марк и свекървата Светлана взеха Сузанита от
Коментари Харесай

Защо майката на Сузанита не дойде на изписването на бебето

Половинката на Сузанита Марк и свекървата Светлана взеха Сузанита от пловдивската болница " Селена ", където изпълнителката роди момченце преди броени дни.

На изписването не участваха други близки от двете фамилии поради сезонни вируси, показа пред " България Днес " майката на Сузи Шенай Кузева. Тя е под " домакински арест " най-малко седмица
          View this post on Instagram                      

 
 
" Толкова доста чаках този миг, само че в този момент няма да съумея! Най-щастливата баба на света съм! Следващите дни майката на Марк ще оказва помощ на Сузи, а като се възстановя, ще отида аз. Какво да се прави, разяснява майката на Сузанита, която за повторно съумя да пребори рак на гърдата и на връщане от Турция за профилактичен обзор най-вероятно се е разболяла.

Родителите на Шенай пристигнали в Пловдив от Девин, само че защото са покрай Шенай, също няма да съумеят да видят в този момент бебето. Другото внуче на Шенай от дъщерята Александра също е със сезонен вирус и цялото фамилията също няма да успее да участва.

" Важно е след това да сме дружно, когато еуфорията попремине. А и след секцио е добре Сузи да си почива и да се радва на Матиас и Марк. Казва, че детето наподобява на татко си ", описа още Шенай.

Желанието на Сузанита е да кърми сина си. Певицата желаеше да роди естествено, само че поради огромния плод (Матиас се роди 3,600 кг) лекари решили в последните часове раждането да бъде секцио.

 

" За първи път Сузи спа с бебчо в нощта против петък. Събужда се, яде и заспива. Много добричък и спокоен е. И Сузи беше такава като бебе, Александра също. Добре, че не се е метнал на мен - аз съм била доста ревлива ", смее се Шенай.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР