Половинката на покойния фолкпевец Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова,

...
Половинката на покойния фолкпевец Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова,
Коментари Харесай

Веселата вдовица: Половинката на Денис Теофиков заби кикбоксьор

Половинката на починалия фолкпевец Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова, заби кикбоксьор. Веселата вдовица разкри новината в обществените мрежи. Става дума за първенеца Стоян Копривленски.


Сърце

Екзотичната брюнетка реши да дава отговор на въпроси на свои фенове в Инстаграм. Един от тях гласеше: “С Копривленски ли вървиш? “, а Алекса отговори, качвайки малко видео, на което двамата се целуват, и остави на почитателите си сами да си отговорят.



Малко по-късно качи идващ пост и даде да се разбере, че сърцето й е заето. Тя постна фотография, на която театралничи със Стоян Копривленски, и написа „ Ти си единствено мой “.
Забравен

Стоян Копривленски е определян за един от най-хубавите български кикбоксьори. Той е притежател на голям брой родни и международни оценки. Според осведомени до неотдавна имал другарка до себе си, с която се разделил. Наскоро даже заличил всички фотоси в профила си с нея.

Разбира се, феновете на Алекса не престават да свързват името й с това на умрялата звезда Денис Теофиков. Част от тях я попитаха дали към този момент е съумяла да не помни за артиста, дали го е прежалила и с какво ще го запомни. „ Денко в никакъв случай няма да бъде пропуснат, до момента в който съм жива, само че би трябвало да продължа напред “, изясни в мрежата тя.

Късмет

Връзката на Алекса и Стоян е от няколко месеца, само че до неотдавна не намирали причина да я показват. Сега, когато този миг пристигна, хубавицата получи утвърждението на почитателите си, които й пожелаха шанс. Според осведомени сега тя се намира на сантиментална отмора в Египет точно с новия мъж в живота си. Екип на “Телеграф ” се опита да се свърже с нея, само че телефонът на хубавицата беше изключен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР