Половинчени мерки на политически импотент. Така мога да характеризирам подписването

...
Половинчени мерки на политически импотент. Така мога да характеризирам подписването
Коментари Харесай

Мобилизация в Русия: Експерт нарече Путин ”импотентен” и предрече бунтове в Русия

„ Половинчени ограничения на политически импотент. Така мога да окачествявам подписването от Путин на декрет за частична готовност в Русия. Руската войска в този момент е в сериозна обстановка заради неналичието на цялостна отплата за загубите, които понася в Украйна. Скритата готовност на доброволци не оказва помощ, наказаните, които се събират в поправителните колонии, те също не взеха решение казуса “, означи Коваленко.

„ Тази заран президентът на Русия афишира частична, а не обща готовност в страната. Частична готовност, която също няма да реши безусловно никакви проблеми на съветската войска. Нито количествени, нито професионални, никакви. И още повече ще прибавят. В последна сметка, по този начин или другояче, и това ще бъде насилствена форма на готовност. А където има насила, постоянно има място за непокорство “, сподели още специалистът.

Коваленко предвижда, че последователно в излъчванията на новините на съветските медии последователно ще се появяват известия за отказници, дезертьори и протести на равнище част или даже военна част.

Припомняме, че съветският президент Путин разгласи частична готовност в Русия. В обръщението си той също заплаши целия свят с нуклеарни оръжия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР