Polkadot (DOT) набира скорост благодарение на сътрудничеството си с Cardano

...
Polkadot (DOT) набира скорост благодарение на сътрудничеството си с Cardano
Коментари Харесай

3 криптовалути, които може да са готови за значителен растеж през 2024 г.

Polkadot (DOT) набира скорост с помощта на съдействието си с Cardano (ADA), новаторските функционалности на Sui Network издигат SUI на нови висоти, а VC Spectra (SPCT) заслепява с обещаваща обществена предварителна продажба.

Скокът на Polkadot (DOT), подхранван от съдействието с Cardano

Цената на Polkadot (DOT) означи удивително покачване, като от октомври до ноември набъбна с към 20% . През ноември цената на монетата беше към $4.86 . Този ценови скок съответства с едно вълнуващо развиване за Polkadot (DOT) – съдействието му с Cardano (ADA).

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Партньорството сред Cardano и Polkadot се преглежда като забележителен бичи сигнал за цената на Polkadot (DOT). Решението на Cardano да одобри рамката на Polkadot (DOT) – Substrate – за своите партньорски вериги има капацитета да подтиква в допълнение търсене и интерес към екосистемата на Polkadot.



Тук играят роля няколко основни фактора. Първо, потреблението на усъвършенстваната рамка Substrate на Polkadot (DOT) усъвършенства оперативната съгласуемост, като се оправя с общите провокации, пред които са изправени блокчейн плановете. Това би могло да притегли повече разработчици и планове към екосистемата на Polkadot.

Освен това разрастващата се екосистема на Cardano и въвеждането на партньорски вериги обезпечават мрежов резултат, който би могъл да бъде от изгода за Polkadot (DOT). Тъй като Cardano се уголемява и се интегрират повече планове, това може да докара до по-голяма информираност и интерес към Polkadot, което евентуално да увеличи търсенето на DOT. Прогнозата на анализаторите за цената на Polkadot допуска, че DOT може да доближи $5.50 през 2024 година

Sui: Интеграцията на Bluefin v2 провокира неспокойствие

Във трогателен за крипт освета процес на събитията, през последния месец мрежата Sui стана очевидец на незабравим скок на криптовалутата Sui. Започвайки през ноември на цена от $0.53, криптовалутата Sui означи впечатляващ скок от 20% , което катапултира цената ѝ до нови висоти.

Интегрирането на усъвършенстваната версия на Bluefin в Sui вдъхна нов живот на екосистемата, предлагайки революционни функционалности като търговия за под секунда и опция за осъществяване на покупко-продажби без криптопортфейл. Тези изменящи играта разработки разпалиха възприятие на неспокойствие в крипто общността, привличайки търговци и консуматори към мрежата Sui на тълпи.

Ангажиментът на Sui Network за възстановяване на успеваемостта на търговията и потребителското преживяване е явен с тези усъвършенствания. Реакцията на пазара на тези достижения е извънредно позитивна, което допуска, че цената на SUI е на траектория към по-големи висоти.

Тъй като крипто промишлеността продължава да се развива, отдадеността на Sui Network към нововъведенията и безпроблемната функционалност я слага в удобна позиция, предвещавайки бичи вероятности за криптовалутата Sui и нейното ярко бъдеще. Сега може да е добър миг да инвестирате в на Sui, като анализаторите чакат монетата да доближи $0.90 през 2024 година

VC Spectra (SPCT): Бъдещето на криптовалутата

Сега дано преместим вниманието си към VC Spectra (SPCT), изгряваща звезда в региона на криптовалутите. VC Spectra (SPCT) означи забележителен прогрес в ранните си стадии, като сполучливо набра забележителна сума от $2.4 милиона по време на частната си сийд продажба, демонстрирайки доверието на пазара в нейния капацитет.

Но същинското неспокойствие е обвързвано с настоящата обществена предварителна продажба на VC Spectra (SPCT), която провокира неспокойствие в крипто света. С няколко стадия тази предварителна продажба притегли вниманието както на вложителите, по този начин и на криптоентусиастите.

В началото SPCT се оферираше на атрактивна цена от $0.008 , като за закупуване бяха налични 125 милиона токена. Тъй като този стадий доближава своя край, към този момент сме очевидци на внезапно повишаване на търсенето, което тласка VC Spectra към $0.055 и има капацитет да надмине първичната прогноза за постигане на $0.080 до края на предварителната продажба.

Това удивително странствуване е подхранвано от ентусиазма на общността за неповторимите оферти на VC Spectra. Като децентрализиран хедж фонд VC Spectra (SPCT) се отличава с това, че възнаграждава своите консуматори с тримесечни дивиденти и противоположни изкупувания от облагите, генерирани от техните вложения.

Освен това потребителите получават достъп до извънредни нови ICO по време на seed/частни продажби и право на глас в границите на екосистемата на VC Spectra. Токенът SPCT, основан на Биткойн блокчейна , работи по стандарта BRC-20 и извършва голям брой функционалности, в това число продан, децентрализирана търговия, ръководство на активи и заплащане на такси за транзакции в платформата на VC Spectra.

Това, което е изключително завладяващо за SPCT, е неговият дефлационен темперамент, включващ механизъм за изгаряне , предопределен да понижи циркулацията на токена с течение на времето. Това съгласно мнозина подрежда VC Spectra (SPCT) измежду положителните избори за крипто вложителите

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР