Полицията задържа мъж и жена, нападнали с нож таксиметров шофьор

...
Полицията задържа мъж и жена, нападнали с нож таксиметров шофьор
Коментари Харесай

Задържаха двойка, нападнала с нож таксиджия в Хасково 

Полицията задържа мъж и жена, нападнали с нож таксиметров водач в Хасково. Двамата са хванати скоро след случая, оповестиха от регионалната дирекция.

Случаят е от събота, когато на пиацата до автогарата пристигнали мъж и жена. В таксито, мъжът във очевидно в несъответстващо положение, се скарал с водача, който го помолил да слезе.

Те слезли, само че пияният или дрогиран мъж извадил нож и почнал на ръга водача. Ударите са в ръката и крайници на възрастния мъж, на който помощ оказали сътрудници и хора от околните заведения. 66- годишният таксиджия е откаран в болница, където е превързан.

Двойката се отправила към друга пиаца в център, където също се скарали с водач, който обаче подал сигнал н полицията. Двамата са хванати при слизане от следващото такси в региона на ул. „ Кърджалийска “. Полицаите са намерили и ножа, употребен от нападателя, прикрит в региона на центъра. Работата по случая продължава, правят се процесуални следствени дейности за цялостното и изцяло доказване на незаконната им активност. Образувано е досъдебно произвеждане. Нападателят е 49-годишен от Хасково, познайник на полицията. Жената е на 53 година от столицата.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР