Дълго време гаранцията на Apple покриваше ремонтите на дисплеите на

...
Дълго време гаранцията на Apple покриваше ремонтите на дисплеите на
Коментари Харесай

Гаранцията на Apple за iPhone се влоши: за какво ще трябва да платите

Дълго време гаранцията на Apple покриваше ремонтите на екраните на iPhone и Apple Watch при положение на „ цепнатина с дебелината на един косъм “. Тоест, в случай че новият iPhone на потребителя ненадейно се спука без ясно място на удар или други забележими повреди, компанията ще го поправи гратис. Това обаче към този момент няма да е по този начин и Apple ще стартира да таксува клиентите, когато техните екрани на iPhone или Apple Watch мистериозно се спукат.

По-рано тази седмица основаната в Купертино компания уведоми магазините на Apple и оторизираните снабдители на услугите на Apple за смяната в политиката. Отсега нататък всички единични пукнатини по iPhone и Apple Watch ще бъдат класифицирани като инцидентна щета и клиентите ще бъдат принудени да заплащат за ремонта. Така че, даже в случай че екранът на вашето устройство се счупи самичък, вие ще би трябвало да покриете разноските.

Понастоящем смяната в разпоредбите се отнася единствено за екраните на iPhone и Apple Watch. Поради това дребните пукнатини в отговарящите на изискванията екрани на iPad и Mac ще продължат да се ремонтират гратис.

Имайте поради обаче, че служащ въпреки всичко ще би трябвало да оцени вредите, с цел да дефинира дали дават отговор на критериите. Така че, даже в случай че дисплеят на вашия iPad или Mac се спука от единствено себе си, не е несъмнено, че ще бъде затрупан от общоприетата гаранция.

Ако постоянно изпускате или повреждате вашите Apple устройства, може да поискате да се възползвате от Apple Care Plus. Благодарение на това удължено гаранционно обслужване, съвсем всички типове поправки ще ви костват дребна, номинална такса. Като опция можете да си купите и кейс за телефон и да се надявате на най-хубавото.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР