Полицията в украинската Запорожка област спаси 4-годишно дете след като

...
Полицията в украинската Запорожка област спаси 4-годишно дете след като
Коментари Харесай

Спасиха момченце от къща на ужасите, играело си със...

Полицията в украинската Запорожка област избави 4-годишно дете откакто бе заварено да играе със спринцовки и да търси храна в кофите за отпадък.

Невръстното момченце живеело с родителите си, които били наркомани и постоянно го пребивали от пердах.

Украинчето на всеки ден търсело прехраната си в контейнерите, броди по улиците и спи на мръсно и мизерно място, окупиран от бездомници. Детето бе избавено откакто комшия подал сигнал в полицията.

Малкото дете постоянно било виждано да върви с мръсни облекла из улиците на Запорожие. То не могло да каже къде са родителите му, защото не говорело добре. Момчето било забелязано да влиза в порутената сграда, в която живеело дружно с родителите си. Когато пристигнали, служителите на реда разкрили детето и фамилията му на третия етаж на изоставената постройка.

Очевидци описват, че помещението, което обитавали било цялостно с боклуци и се носела мощна ужасна миризма. Детето пък си играело със спринцовки и фасове.

Полицаите отвели Всеоволод в болница, където било прегледано. Открити са му въшки, обезводняване и настинка. Лекарите съобщили, че детето има редица вирусни инфекции и кожни заболявания, които следва да се лекуват.

Родителите му се укривали от обществените служби. Те не са работели, а са се издържали от детските помощи, които харчели за алкохол и опиати.

Бащата Максим споделил, че всичко било наред до момента в който полицията не пристигнала и не отвела сина им на мощ.

Малкият чака с неспокойствие майка му да пристигна да го посети в болничното заведение, написа вести.бг.

фотоси: Фейсбук
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР