Полицията в Сакраменто призовава обществеността за помощ за разкриването на

...
Полицията в Сакраменто призовава обществеността за помощ за разкриването на
Коментари Харесай

6 души са убити и поне 10 други са ранени след стрелба в центъра на Сакраменто

Полицията в Сакраменто приканва обществеността за помощ за разкриването на стрелец, който е разкрил огън в центъра на града в неделя сутринта и е умъртвил шест души , осведоми CNN.

Други 10 души са ранени при образувалата се навалица наоколо до региона, който е блокиран, " защото служителите на реда проверяват пукотевица с голям брой жертви ". Това е съобщила шефката на полицията в Сакраменто Катрин Лестър в Tweeter. Тя е обяснила, че все още детайлности не са известни и е призовала регионът да се заобикаля, защото местопроизшествието е интензивно и полицейското наличие ще остане засилено.
 Стрелба в черква в Калифорния взе 5 жертви
Стрелба в черква в Калифорния взе 5 жертви

Инцидентът се е случил към 17:00 часа локално време в черква в покрайнините на Сакраменто

Екипи на Спешна помощ обхождат зоната към мястото на стрелбата, станала към 2 часа сутринта неделя. В региона се е била събрала огромна, само че не било ясно, дали това е било обвързвано с съответно място или събитие, е споделила Лестър пред кореспонденти. Тя е декларирала, че регионът към мястото на стрелбата към този момент е обезопасен, само че полицията не разполага с изложение на обвинения .

Кметът на Сакраменто Даръл Стайнбърг показа скръбта си във връзка всеобщата пукотевица.

" Думите не могат да изразят моя потрес и тъгата ми тази заран ", разяснява той в Tweeter. " Броят на починалите и ранените е мъчно да бъде свестен. Очакваме повече информация за това какво тъкмо се е случило в този драматичен случай ", написа кметът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР