Полицията в Мюнхен повиши сериозно мерките за сигурност преди мача

...
Полицията в Мюнхен повиши сериозно мерките за сигурност преди мача
Коментари Харесай

Властите в Мюнхен затягат мерките за сигурност преди Дер Класикер заради заплаха от терористична атака

Полицията в Мюнхен увеличи съществено ограниченията за сигурност преди мача от Бундеслигата сред Байерн и Борусия Дортмунд поради хипотетична опасност от терористична офанзива, заяви организация ДПА, базирайки се на представител на органите на реда.

Повод за засилените ограничения стана фотография с цел, сложена върху феновете към " Алианц Арена ", която беше оповестена в петък вечерта в обществените мрежи от хипотетични поддръжници на терористична формация " Ислямска страна ".

Мюнхенската полиция и държавната престъпна работа деликатно изследваха фотосите и заключиха, че няма съответна опасност, само че в последна сметка взеха решение да усилят наличието на чиновниците на реда на и към стадион " Алианц Арена ", където довечера в 19:30 часа започва следващото издание на " Дер Класикер ".

Според представител на полицията в Мюнхен, сред 300 и 500 чиновници на реда нормално са ангажирани за такова дерби, само че в този момент техният брой ще бъде повишен.

Припомняме ви, че предходната седмица " Ислямска страна " пое отговорността за терористичната офанзива край Москва, при която бяха убити 144 души.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР