Полицията в Манчестър разследва нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд,

...
Полицията в Манчестър разследва нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд,
Коментари Харесай

Полицията започна разследване срещу Ерлинг Холанд

Полицията в Манчестър проверява нападателя на Манчестър Сити Ерлинг Холанд, оповестиха локалните сили на реда.

Причината са фотоси, публикувани от таблоида “Сън ”, на които се вижда по какъв начин норвежецът употребява мобилния си телефон, до момента в който кара. Според вестника изображенията са снимани на 15 март тази година, наоколо до стадиона на Сити - " Етихад ".

Ако бъде открит за отговорен, Холанд ще бъде санкциониран с 200 паунда и ще му бъдат отнети 6 точки от шофьорския ваучър.

22-годишният нападател се радва на приказен първи сезон в редиците на Манчестър Сити. Той има 42 гола в едвам 37 изиграни мача за " жителите ", като в Премиър лийг се е разписал 28 пъти.

В момента Холанд се възвръща от контузия в слабините, поради която не съумя да вземе присъединяване в мачовете на националния тим на Норвегия с Испания и Грузия от квалификациите за Евро 2024. Контузията слага под подозрение и присъединяване му в идното дерби  с Ливърпул от 29-ия кръг на Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР